Jaksot

Jakso nro 1 – Saapuminen Sweet Amoris -lukioon

Muutto, uusi kapunki, uusi koulu... Tervetuloa Sweet Amoris -lukioon!

Uudessa koulussasi, rehtori ilmoittaa sinulle, ettei koulusi vaihtoa suoritettu oikein. Rekisteröitymiskansiostasi puuttuu osia, jotka sinun on hankittava!

Tutustu luokkakavereihisi, kuten kahteen kundiin. Toinen kundeista, Nathaniel, on oppilaskunnan puheenjohtaja ja mukava kundi, vaikka vaikuttaakin hieman sievistelijältä. Castiel taas on lukion kapinallinen eikä häntä ole helppo lähestyä.

Tapaat myös kolmannen kundin?! Ken, kaverisi vanhasta koulusta, on erittäin rakastunut sinuun ja seurasi sinua tänne asti!

Hanki rekisteröitymisesi viimeistelemiseen tarvittavat asiat ja tutustu lukion kolmeen kundiin. Kenen kanssa tulet parhaiten toimeen? Kolme erilaista mahdollista loppua!

Jakso nro 2 – Lukion seurat

Rehtori haluaa sinun osallistuvan enemmän lukion toimintaan. Oletko urheilullinen vai ennemminkin viherpeukalo? Voit auttaa joko koripallo- tai puutarhanhoitoseuralla.

Näyttää myös siltä, että Nathanielilla ja Castielilla on mielipide-eroavaisuuksia, tunnelma kiristyy... Kumpaa aiot auttaa? Kolme erilaista mahdollista loppua!

Jakso nro 3 – Hälytys, koira kadonnut!

Rehtori on raivoissaan! Hänen koiransa Kiki on karannut lukioon eikä sinulla ole muita vaihtoehtoja kuin löytää koira nopeasti, jos et halua kärsiä hänen raivostaan!

Sinulla riittää edelleen töitä edellisessä jaksossa valitsemallasi seuralla ja voi löytää uuden kundin, johon tutustua molemmissa seuroissa. Neljä erilaista mahdollista loppua!


Nämä ja useita muita jaksoja pelattavana!